4/6 persoons huisjes

 

Op ons erf bevinden zich 3 vrijstaande vakantiehuisjes. Deze huisjes zijn uit hout opgetrokken en beschikken over openslaande tuindeuren en een veranda waar u tijdens zwoele zomeravonden heerlijk kunt zitten. Deze huisjes liggen aan de voorzijde van ons erf zodat de auto vlakbij geparkeerd kan worden. Aan de achterzijde grenzen de huisjes aan de boomgaard of het veldje.

De Boomklever

De Boomklever is geschikt voor zeven personen en ligt het meest vrij aan het veldje. Dit huisje is voorzien van een luxe badkamer met inloopdouche op de begane grond. De slaapkamer beneden heeft een tweepersoons bed. De 2 slaapkamers boven hebben totaal 5 éénpersons bedden.

De Pimpelmees

De Pimpelmees is geschikt voor vier tot vijf personen. Dit huisje ligt voor op het terrein en beschikt over een extra ruim woongedeelte. Boven bevinden zich 2 slaapkamers met totaal 5 éénpersoons bedden.

De Nachtegaal

De Nachtegaal is geschikt voor maximaal 7 personen. Deze is qua indeling gelijk aan de Boomklever. Echter is er op één van de slaapkamers boven een tweepersoons bed aanwezig. Dit huisje is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen (traphekje, kinderbestek, beddengoed, kinderstoel e.d.)

 

Indeling

Benedenverdieping: Een gezellig ingerichte living met open keuken voorzien van koelkast, combi-magnetron, kookplaat en vaatwasser. Op deze verdieping is een slaapkamer met een tweepersoons bed, een toilet en een aparte badkamer met douche.
Op de bovenverdieping twee ruime slaapkamers met ieder twee éénpersoons bedden.
(De Pimpelmees beschikt niet over een slaapkamer op de begane grond, enkel twee slaapkamers op de bovenverdieping).

De huisjes zijn voorzien van centrale verwarming met vloerverwarming.

Uiteraard is er ook een flatscreen TV met satellietontvanger en draadloos internet aanwezig.