4/6 persoons huisjes

Op ons erf bevinden zich 3 vrijstaande vakantiehuisjes. Deze huisjes zijn uit hout opgetrokken en beschikken over openslaande tuindeuren en een veranda waar u tijdens zwoele zomeravonden heerlijk kunt zitten. Deze huisjes liggen aan de voorzijde van ons erf zodat de auto vlakbij geparkeerd kan worden. Aan de achterzijde grenzen de huisjes aan de boomgaard of het veldje

De Boomklever

De Boomklever is geschikt voor zes personen en ligt het meest vrij aan het veldje. Dit huisje is voorzien van een luxe badkamer met inloopdouche op de begane grond. De slaapkamer beneden heeft een tweepersoons bed. De 2 slaapkamers boven, 1 kamer met tweepersoonsbed en een kamer met 2 eenpersoons bedden.

De Pimpelmees

De Pimpelmees is geschikt voor vier tot vijf personen. Dit huisje ligt voor op het terrein en beschikt over een extra ruim woongedeelte. Boven bevinden zich 2 slaapkamers. 1 kamer met 2 x eenpersoons bed en 1 kamer met een tweepersoons bed

De Nachtegaal

De Nachtegaal is geschikt voor maximaal 7 personen. Deze is qua indeling gelijk aan de Boomklever. Op de begane grond een slaapkamer met tweepersoons bed. Op de bovenverdieping bevind zich een slaapkamer met 3 x eenpersoons bed en 1 slaapkamer met tweepersoonsbed. Dit huisje is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen (traphekje, kinderbestek, beddengoed, kinderstoel e.d.)

 

Indeling

Benedenverdieping: Een gezellig ingerichte living met open keuken voorzien van koelkast, combi-magnetron, kookplaat en vaatwasser. Op deze verdieping is een slaapkamer met een tweepersoons bed, een toilet en een aparte badkamer met inloopdouche.
Op de bovenverdieping twee ruime slaapkamers met ieder twee eenpersoons bedden.
(De Pimpelmees beschikt niet over een slaapkamer op de begane grond, enkel twee slaapkamers op de bovenverdieping).

De huisjes zijn voorzien van centrale verwarming met vloerverwarming.

Uiteraard is er ook een flatscreen TV met satellietontvanger en draadloos internet aanwezig.